Onpa mukavaa, kun tulit tutustumaan meihin.

Mopsi urokset

Hei, olen Möhky. Oikealta nimeltäni Quartz-Amor`s Arramiella. Olen virkeä ja valpas aina valmiudessa ja varsinkin jos typyköistä on kyse. Mutta niinhän se on, vain nopeat elävät..... Tervehdin kaikkia laulullani. Äipällä ei vaan taida nuottikorvaa olla, väittää lauluani oikohöylän huudoksi...hyymmm, kuinka koskaan opin laulamaan nuotilleen jos en saa harjoitella. Olen syötävän suloinen, tiedän paikkani laumassa ja se olen minä joka määrään poikien puolella. Ja typyköille on annettava mielikuva että he saavat päättää, mutta kyllä he ovat ohjailtavissa, mieleni mukaan........sitä ei vaan kerrota heille. Isänä on FIN MVA, RO MVA, RO GR MVA Ehfi I Am From The Future ja Äitinä on Ehfi Homecoming Queen (serti,Rop,varacacibi)

***************************************

Hei vaan kaikille. Minä olen Quartz -Amor´s Uhkku Hannes. Haukkuvat minua Ukko-Pekkaksi ja Isännäksi. Hmm.. Isäntä ja sehän minä olen. Nuoresta iästäni huolimatta olen hyvin suuri persoona. Istun kuin isännät ja suunnittelen, tiedän mitä haluan ja kun sanon niin, niin se myös on. Hötky en turhia. Ja Isännän sanahan on laki... hmm nuo eukot on joskus erimieltä, mutta mitäpä siitä. Ei ne aina ymmärrä katsella asioita kuin omalta kulmaltaan ja eukkojen näkövinkkelistä. Antaahan niitten höyrytä. Kyllä ne siitä asettuu aikanaan. Ja minähän jo tiesin kuinka asioissa käy, niinpä niin, mitäpä sitä hötkyämään. Elämässä on suurempiakin asioita.

***************************************

Mopsi nartut

Hei, Olen Kipa. Oikealta nimeltäni Sese-On Kiva-Kaveri, ja mukava minä olenkin. Vauhdikas, eloisa, pirteä, hiukan itserakas ja mamman mielestä oikea luupää, mutta kuitenkin niin ihana. En pienestä hötky, Tiedän tarkkaan mitä haluan ja sen minkä haluan myös saan. Näin olen päättänyt. Kynsien leikkauksessa mammalle piti hiukan antaa periksi. Aatelkaa, tollainen tonnikeijukainen, istui päälleni, ja siinä minä kitarat taivasta kohti, minnekäpä minä pieni mopsi sieltä olisin päässyt, ei auttanut muukuin antautua, Ja uhkasi tehdä sen uudelleen jos en yhteistyötä hänen kanssaan tee...Aatelkaa...ei todellakaan reilua. Sitten puhutaan vielä tasaarvosta ja toisen kunnioittamisesta, ja pyh. Kyllä se on vallan väärinkäyttöä, ja itsemääräämisoikeuden ylitse kävelyä. Naisilahan kuuluu olla hienot pitkät kynnet, vielä monesti olen nähnyt ne maalattunakin. Äitinä minulla on Sese-On Virtapiikki ja Isänä minulla on Quartz-Amor's Arramiella

***************************************

Moro vaan, olen Aino. Oikealta nimeltäni olen Ainokaino. Olen tarkkailia luonne. Katselen mielelläni toisten hölmöilyjä. Toki osallistun tekemisiin, jos ne on arvolleni sopivia. Tiedän jo nyt että pomoksi pääsee vain, jos osaa käyttää älyään eikä alennu toisten hölmöilyihin. Utu on paras kaverini ja hänen kanssaan voin aina hiukan irroitella. Hän ei juorua, joten arvokkuuteni säilyy. Vaikka olen pieni vielä, tiedän että, tulevaisuudessa minun  on otettava mummoni  paikka pomona, ja sitä on jo nyt harjoiteltava. Niin Muru minulle kertoo. Kai sitä kuunneltava on. 

 

***************************************

Hei olen Rouva Rämä

Haukkuvat minua Rämäksi, Oikeasti minusta piti tulla Rämäpää, mutta se pää taisi nyt vaan jotenkin jäädä minun vauhdissani, kuten monta muutakin juttua on vauhdissani kadonnut. Mamma pähkäilee mikä minä oikeasti olen, kuoret olen kuulema mopsilta saanut, mutta sisällä on jotain muuta, mutta täyttä kultaa kumminkin. Pientä varotuksen sanaa teille ystävät, se kulta voi muuttua katinkullaksi väärissä käsissä, joten ei kannata yrittää nylkeä minua.

***************************************