Onpa mukavaa, kun tulit tutustumaan meihin.

Moro vaan, olen Aino. Ainokainokainaloinen. Olen tarkkailija luonne. Katselen mielelläni toisten hölmöilyjä. Toki osallistun tekemisiin, jos ne on arvolleni sopivia. Tiedän, että pomoksi pääsee vain, jos osaa käyttää älyään, eikä alennu toisten hölmöilyihin. Osaan kyllä irrotellakin, jos on sopivaa seuraa.

 

***************************************

Hei, minä olen Vuokko. Olen ikuinen nuori, olen päättänyt etten kasva aikuiseksi. Aikuisten elämässä on vain sääntöjä ja velvollisuuksia, mutta haluan nauttia elämästä ja kokea uutta, vaikka aina se ei ole järkevää. Mutta kokeiltava on. Säännöthän on tehty rikottavaksi. Kuinka muuten tiedän miten tämä elämä toimii, jos en kokeile.

 

***************************************

Hei, minä olen Veeruska. Olen aina valmis kaikkeen. Elämässä on paljon asioita jotka pitää kokeilla. Ja välillä tuntuu, että pitäisi olla monessa kohtaa yhtä aikaa, muutoin menee aina jotain ohi. Ja vaikka kuinka yritän, aina jotain menee ohi. Ruokaa rakasta, sitä on aina vaan liian vähän. Yritän kovasti kerjätä sitä mammalta ja välillä kavereiltakin. Ja aatelkaa, mamma sanoo vaan että, pitäisi katsoa linjojaan.

 

***************************************

Hei vaan, olen Arelia. Haukkuvat minua Timantiksi, ja Timanttihan minä olen. Olen hyvin avoin , tomera, vauhdikas, täynnä elämää, ja rakastan kaikkia ja kaikkea. Itseluottamukseni on rajaton, pienestä koostani huolimatta.

***************************************

Hei, minä olen Vilkku. Kuten nimenikin sanoo olen hyvin vikkelä tapaus, ja vahtia riittää. Enkä väsy koskaan, ainakaan ulkona. Rakastan palloja, jaksan juosta hakemaan niitä loputtomiin. Ja lumi, ai että se on ihanaa. Osaan minä rauhoittuakin, kun sisälle päästään. En paljon korvaani lotkauta kun päätän nukkua. Olen hyvin valikoiva ihmisten suhteen. En oikein välitä vieraista ihmisistä. Äippä on sanonut että kaikista ei tarvitse pitää, mutta toimeen on tultava. Mutta aatelkaa, mistä sen tietää kellä on ketunhäntä kainalossa? Eikös se ole parempi katsoa kuin katua.