Onpa mukavaa, kun tulit tutustumaan meihin.

Mopsi urokset

Hei, olen Möhky. Oikealta nimeltäni Quartz-Amor`s Arramiella. Olen virkeä ja valpas aina valmiudessa ja varsinkin jos typyköistä on kyse. Mutta niinhän se on, vain nopeat elävät..... Tervehdin kaikkia laulullani. Äipällä ei vaan taida nuottikorvaa olla, väittää lauluani oikohöylän huudoksi...hyymmm, kuinka koskaan opin laulamaan nuotilleen jos en saa harjoitella. Olen syötävän suloinen, tiedän paikkani laumassa ja se olen minä joka määrään poikien puolella. Ja typyköille on annettava mielikuva että he saavat päättää, mutta kyllä he ovat ohjailtavissa, mieleni mukaan........sitä ei vaan kerrota heille. Isänä on FIN MVA, RO MVA, RO GR MVA Ehfi I Am From The Future ja Äitinä on Ehfi Homecoming Queen (serti,Rop,varacacibi)

***************************************

Hei vaan kaikille. Minä olen Quartz -Amor´s Uhkku Hannes. Haukkuvat minua Ukko-Pekkaksi ja Isännäksi. Hmm.. Isäntä ja sehän minä olen. Nuoresta iästäni huolimatta olen hyvin suuri persoona. Istun kuin isännät ja suunnittelen, tiedän mitä haluan ja kun sanon niin, niin se myös on. Hötky en turhia. Ja Isännän sanahan on laki... hmm nuo eukot on joskus erimieltä, mutta mitäpä siitä. Ei ne aina ymmärrä katsella asioita kuin omalta kulmaltaan ja eukkojen näkövinkkelistä. Antaahan niitten höyrytä. Kyllä ne siitä asettuu aikanaan. Ja minähän jo tiesin kuinka asioissa käy, niinpä niin, mitäpä sitä hötkyämään. Elämässä on suurempiakin asioita.

***************************************

Mopsi nartut

Hei, Olen Kipa. Oikealta nimeltäni Sese-On Kiva-Kaveri, ja mukava minä olenkin. Vauhdikas, eloisa, pirteä, hiukan itserakas ja mamman mielestä oikea luupää, mutta kuitenkin niin ihana. En pienestä hötky, Tiedän tarkkaan mitä haluan ja sen minkä haluan myös saan. Näin olen päättänyt. Kynsien leikkauksessa mammalle piti hiukan antaa periksi. Aatelkaa, tollainen tonnikeijukainen, istui päälleni, ja siinä minä kitarat taivasta kohti, minnekäpä minä pieni mopsi sieltä olisin päässyt, ei auttanut muukuin antautua, Ja uhkasi tehdä sen uudelleen jos en yhteistyötä hänen kanssaan tee...Aatelkaa...ei todellakaan reilua. Sitten puhutaan vielä tasaarvosta ja toisen kunnioittamisesta, ja pyh. Kyllä se on vallan väärinkäyttöä, ja itsemääräämisoikeuden ylitse kävelyä. Naisilahan kuuluu olla hienot pitkät kynnet, vielä monesti olen nähnyt ne maalattunakin. Äitinä minulla on Sese-On Virtapiikki ja Isänä minulla on Quartz-Amor's Arramiella

***************************************

Moro vaan sullekin, minä olen Hani. Oikeelta nimeltäni Kermatassun Blondi. Siis Blondi  ei todellakaan tarkoita älykkyyttäni, vaan vaaleaa väriäni. Olin näet ainut sisaruslaumasta väriltään vaalea. Vai liekkö ajatellut nimeni antaja mustilla olevan enemmän aivokapasiteettia. Hah..., siinäpä taisivat erehtyä, ainakin minun suhteeni. Vieraista ihmisistä en oikein pidä. Tuppaavat aina suuhun tulemaan. Miettikääpä itse, jos teitä tukasta pöyhittäis ja päähän taputeltais aina tavatessa, ei siis minkäänlaisia tapoja. Osaan minä itsekin rapsuttaa jos tarvetta. Keskustelen kyllä mielelläni, jos seura on sivistynyttä ja  tarpeeksi älykästä.

***************************************

Hei, olen Päkä. Olen villi ja vapaa. Mamma on sanonut, että hänelle kasvaa harmaita hiuksia minun takiani. Järkeni seuraa kuulema muutaman metrin takanani. Monasti olen katsonut taakseni, mutta mitään en siellä nää. Onkohan näössäni jotain vikaa? Vai näkeekö mamma olemattomia?  Muinulle nyt vaan sattuu ja tapahtuu. Maailmassa on monia mielenkiintoisia asioita jotka aion selvittää. Kuten miksi oksat heiluvat? Onko siellä puussa joku? Vielä joskus kiipeän sinne katsomaan.  Miksi linnut lentävät? Miksi se ei minulla onnistu, vaikka ottaisin vauhtia? Osaako kukaan selvittää?

***************************************

Hei, olen UtuinenUnelma. Haukkuvat minua Utuksi. Olen reipas, utelias, ja avoin ja mamman mielestä syötävän suloinen. Siis aatelkaa, syötävän suloinen. Onko hän ajatellut syödä minut? Kauhea. En vielä ymmärrä kaikkia asioita, olenhan melkein vauva. Mutta toivotavsti tuo asia ratkeaa muutoin, kuin pataan joutumalla. Seuraan tarkasti toisten tekemisiä ja osallistun kaikkeen. Mopsi hepulit on kaikkein mukavimpia ja varsinkin kun tehdään niitä porukalla. Aino on minun paras kaverini. Mutta silloin kun mamma ottaa vaan Ainon mukaansa ja jättää minut portin taa, käskee minua odottamaan, silloin kyllä tympii ja oikein kovasti.

***************************************

Moro vaan, olen Aino. Oikealta nimeltäni olen Ainokaino. Olen tarkkailia luonne. Katselen mielelläni toisten hölmöilyjä. Toki osallistun tekemisiin, jos ne on arvolleni sopivia. Tiedän jo nyt että pomoksi pääsee vain, jos osaa käyttää älyään eikä alennu toisten hölmöilyihin. Utu on paras kaverini ja hänen kanssaan voin aina hiukan irroitella. Hän ei juorua, joten arvokkuuteni säilyy. Vaikka olen pieni vielä, tiedän että, tulevaisuudessa minun  on otettava mummoni  paikka pomona, ja sitä on jo nyt harjoiteltava. Niin Muru minulle kertoo. Kai sitä kuunneltava on. 

 

***************************************

Hei olen Rouva Rämä

Haukkuvat minua Rämäksi, Oikeasti minusta piti tulla Rämäpää, mutta se pää taisi nyt vaan jotenkin jäädä minun vauhdissani, kuten monta muutakin juttua on vauhdissani kadonnut. Mamma pähkäilee mikä minä oikeasti olen, kuoret olen kuulema mopsilta saanut, mutta sisällä on jotain muuta, mutta täyttä kultaa kumminkin. Pientä varotuksen sanaa teille ystävät, se kulta voi muuttua katinkullaksi väärissä käsissä, joten ei kannata yrittää nylkeä minua.

***************************************

Hei. Olen Kermatassun Ellinoora.